Over

"Als kind was ik al geboeid door spellen, dat kan bijna ook niet anders met een vader die speelgoed ontwikkelde. Het spelen van een spel geeft zoveel inzichten voor het "echte leven"!

In 2018 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de games van Actee. Het werd me direct duidelijk dat deze vorm van leren erg effectief is. In mijn dagelijkse praktijk ervaar ik iedere keer weer de kracht van het spel. Mensen die een serious game spelen doen veel nieuwe inzichten op, terwijl ze in een veilige omgeving leren. En daarnaast hebben ze ook nog eens veel plezier. Hoe leuk is dat?"

Alexandra van der Lee

Play2Grow ondersteunt organisaties in veranderprocessen door gebruik te maken van Serious Games. Het bedrijf is opgericht door Alexandra van der Lee. In haar loopbaan (in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid) heeft ze veel ervaring opgedaan met verandertrajecten. 

Wij werken nauw samen met Actee, het Deense bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van op maat gemaakte simulaties.

Actee biedt veel verschillende soorten games aan, waaronder games voor verandermanagement, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. 

In de games komen onderwerpen als strategische besluitvorming, probleemoplossende vaardigheden, leiderschapskwaliteiten en omgaan met weerstand aan bod.